Popüler kripto para yorumcularının analiz ve yorumlarını derler. Coin tahminleri, analizleri, yorumları ve fazlası
Bitcoin
$70,773.31
+1915.27
Ethereum
$3,560.52
+50.14
Dogecoin
$0.22
+0.04
Ripple
$0.63
+0.01
Binance Coin
$581.44
+12.24
Litecoin
$94.05
+0.05
Monero
$135.41
-3.23
Cardano
$0.65
-0

Ünlü Analist Bitcoinin Ne Zaman 100 Bin $ Olacağını Açıkladı

0

Kıdemli bir kripto para analisti ve stratejist, Bitcoin (BTC)’in yıl sonuna kadar güçlü bir ralli başlatacağını ve mevcut düşüş eğiliminin yatırımcıları piyasadan uzaklaştırmak için tasarlandığını vurguladı

Bitcoin, 2023 yılına kadar 100 bin dolara ulaşabilir

Piyasada ”Credible” olarak bilinen analist, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini açıkladı. Ünlü analist, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla birlikte 328.200 Twitter takipçisine lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 2023 yılına kadar 100 bin doların üzerine çıkmadan önce son düzeltme aşamasından geçtiğini söyledi. Analist, ”Orta döngü düzeltmeleri sizi sarsmak için tasarlandı ve oldukça etkililer. Mart kapitülasyon etkinliği sırasında BTC yüzde 1,500 ralli yapmadan önce BTC‘yi 10 bin doların altında satan adamlara sorun. Dolayısıyla bu durumlarda sadece sabretmeniz gerekiyor.” açıklamasını yaptı. Ayrıca Credible’ın grafiğine bakıldığında, lider kripto para birimi Bitcoin’in piyasa yapısı, daha yüksek ve daha yüksek dipler oluşturmaya devam ederken yükselişini sürdürüyor.

Kısa vadede Credible, Bitcoin’in trendini tersine çevirmeden önce 36.400 dolara düşeceğini gördüğünün de altını çizdi. Uzman, ”Yeşil’de gördüklerimizin Turuncu’da tekrarını arıyoruz. Daha önce bahsettiğim gibi 36 bin doların altında, yüksek bir zaman diliminde geçersiz kılınacak yükseliş sapmamız var, bu yüzden BTC’yi bu seviyede uzun süre görmek istemiyorum.” açıklamasını yaptı. Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte 2 artışla 39.613 dolardan işlemi görüyor.

Eski BitMEX CEO’sundan çarpıcı BTC tahmini

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, yakın zamanda yayınlanan bir Medium blog gönderisinde Bitcoin (BTC) fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşabileceğini belirtti. Ünlü CEO’nun bu tahmini, Ark Invest analistlerinden Cathie Wood ile paralellik gösteriyor. Hayes, Bitcoin’in sıfırdan trilyon dolarlık bir varlık sınıfına yükseliş beklentisinin “HODL kültürünün” ortaya çıkmasına yol açtığını söylüyor. Lider kripto para, sahip olduğu token’ları herhangi bir fiyata satmayacak bir tutkulu takipçi topluluğu oluşturmuş durumda.

Yine de, madencilerin tüm kripto para birimleri çıkarıldıktan sonra artık ödül üretemeyeceği için Bitcoin için yeni kullanım durumları bulması gerekiyor. Bu nedenle, Bitcoin yatırımcıları işlem ücretlerine güvenmek zorunda kalabilirler. Herhangi bir işlem olmazsa, ağın hash oranı sıfıra düşerek Bitcoin’i değersiz hale getirebilir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.