Elon Musk Dogecoin’e Sürpriz Destek

Dünyanın en zengin iş insanların bir tanesi olan Tesla CEO’su Elon Musk, kripto para sektörünü desteklemeye devam ediyor. Bir Dogecoin (DOGE) aşığı olan Musk, Bitcoin‘e de yatırımı bulunmakta.

Dogecoin’in yıllar geçtikçe ABD dolarının yerini alabileceğini vurgulayan Elon, bu ihtimalin üzerine çalışmalar yaptığı görülüyor. Tesla ve SpaceX ürünlerinin bazılarının satışını DOGE ile yapan popüler iş insanı, son duyurusuyla yine yatırımcıların dikkatini çekti.

The Boring Company‘nin Burnt Hair parfümünü resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşan Tesla CEO’su, bu parfümün ise DOGE ile satılabileceğini aktarmakta. Twitter biyografisinde ise kritik bir değişikliğe imza eden Musk, biyografisine  “Parfüm Satıcısı” ibaresini ekleyerek dünya gündeminde dahi yer edinmiş durumda.

Her ne kadar Elon Musk’ın bu paylaşımı sonrasında Dogecoin’in yukarı yönlü hamleler sergilediği görülse de, kayda değer bir yükseliş yaşanmadı.

Dogecoin’i shillemek ile suçlanan Musk, geçtiğimiz aylarda birçok dava ile karşı karşıya kalmış olmasına rağmen o dönemde Dogecoin’e destek vermeye devam edeceğini vurgulamıştı.

İlerleyen günlerde ise Tesla’nın 2022 yılı 3.çeyrek mali raporları açıklanacak. Bu raporlarda yeni bir BTC satını alımı yapmış olabilecek olan Musk, kripto para sektörünün tekrardan toparlanmasını sağlayabilir.

binancebitcoin teknik analizbitcoin yorumBtcdogeethereummetaverseshiba coin
Comments (0)
Add Comment