BOND, İki Günde %300 Arttı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından soruşturma altına alınan ve bu nedenle ağustos ayında tüm faaliyetlerini durduran BarnBridge DAO’nun token’ı BOND, son iki gün içinde etkileyici bir yükseliş kaydetti.

Bu yükseliş, Salı günü başlatılan bir oylamanın sonucuyla tetiklendi. Oylamada, protokolün kurucuları Tyler Ward ve Troy Murray’e SEC’nin taleplerine uyum sağlamak için gerekli adımları atmaları için yetki verilip verilmemesi konusu tartışıldı. İki günlük oylama, Perşembe günü sonuçlandı ve gereken yetki, sadece tek bir cüzdanın verdiği oy ile onaylandı. Oylamaya diğer cüzdanlar katılmadı.

BOND tokenı, 1.62 dolardan işlem görmeye başladıktan sonra iki günde 6.75 dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra bu yükselişin ardından değer kaybetti ve şu an itibariyle 5.77 dolardan işlem görüyor.

Binance, 4 Ekim’de dört token’ı izleme listesine aldığını duyurdu, ve BOND da bu listedeydi. Diğer token’lar ise BETA, WTC ve XEM’di.

Son zamanlarda SEC, DeFi protokolleri ve DAO’lar üzerindeki denetimini artırıyor. Daha önce Amerika’da yasal olarak tanınan American CryptoFed DAO’ya yönelik bir soruşturma başlatmıştı.

Comments (0)
Add Comment