Bitcoin Kahini, BTC’de Yükseliş Sinyali Verdi!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Michael Van De Poppe, sektör hakkında yorumlar yapmaya devam ediyor. Başarılı analiste göre, zor bir süreçten geçen Bitcoin, ilerleyen günlerde tekrardan yükselişe geçebilir.

Bir süredir Amerikan Merkez Bankasının (FED) hamleleri altında ezilen kripto para birimleri, Ekim ayı ile birlikte FED’den biraz uzaklaşabilecek.

Bu takvim ışığında ise Bitcoin’in yukarı yönlü bir patlama yapmasını bekleyen BTC Kahini, 19.500 doların kırılmasıyla birlikte 20 bin doların da aşılacağını ve bu sayede güzel bir yükseliş trendi izleyeceğimizi söylüyor:

“BİTCOİN BURADA DAR BİR ARALIKTA, BU DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OYNAKLIĞIN BAŞLAYACAĞI ANLAMINA GELİYOR.”

“NEDEN? NİYE? – İŞLER BOZULURKEN (PARA BİRİMLERİ / ENERJİ / EMTİALAR) PİYASALARDA BİR TON OYNAKLIK VAR.”

“ABD VE AVRUPADAN GELEN VERİLERE GÖRE, BİTCOİN’İN 19.500 DOLARI KIRMASI MUHTEMEL.”

Küresel piyasalarda yaşanan düşüşler kripto paraları da etkisini altına aldı. 3 aydır 75 baz puanlık faiz artışı yapan FED, bu ay itibariyle artık enflasyonu baskılamayı başarmış olacağı tahmin ediliyor.

Şuan itibariyle ABD’de yeni açıklanacak enflasyon oranlarında beklentinin yüzde 8.1 olduğu gözlenmekte. Yüzde 8’in altında gelebilecek bir enflasyon verisi, güzel bir yükseliş trendi başlatabilir.

Her ne kadar Bitcoin olumsuz veriler ile birlikte düşüş yaşıyor olsa da, artık ayı sezonunun dip seviyelerine yaklaştığını unutmamak gerek.

binancebitcoin teknik analizbitcoin yorumBtcdogeethereummetaverseshiba coin
Comments (0)
Add Comment