Binance Kurucusu CZ Açıkladı: “Yeni Bir Aşamadayız”

Binance’ın eski CEO’su Changpeng Zhao (CZ), 4 aylık hapis cezasının ardından yaptığı açıklamada, kripto sektörünün bir dönüm noktasına ulaştığını belirtti.


Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu ve eski CEO’su Changpeng Zhao, dün aldığı 4 aylık hapis cezasının ardından bir açıklama yayınladı.

Zhao, açıklamasında, toplumun gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederek kripto sektörünün artık yeni bir evreye girdiğini ifade etti.

Binance kurucusu şu ifadeleri kullandı:

“Tüm ilgi ve desteğiniz için teşekkür etmek istiyorum, mektup yazmak, X’de destek göstermek veya herhangi bir başka şekilde. Hepsi benim için çok şey ifade ediyor ve beni güçlü tutuyor. Zamanımı tamamlayacağım, bu dönemi sonlandıracağım ve hayatımın bir sonraki bölümüne (eğitim) odaklanacağım.

Kripto dünyasında pasif bir yatırımcı (ve sahip) olarak kalacağım. Endüstrimiz yeni bir aşamaya girdi. Uyumluluk çok önemli.

Bu sürecin bir gümüş kenarı, Binance’in mercek altında olmasıdır. Ve fonlar güvende.

Kullanıcıları koruyun!”

Zhao, kara para aklamayı önleme yasasını ihlal etmekten suçlu bulundu. Kabahatini itiraf eden Zhao, önceden bu suçlamayla ilgili 50 milyon dolar ceza ödemişti. Dünki ceza duruşmasında da 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Binance’in eski CEO’su, hapisten çıktıktan sonra Giggle Academy adlı eğitim projesine devam etme kararı aldı.

binancechangpeng czaoczcz binancegiggy academy
Comments (0)
Add Comment